Despre noi


Pizza Bonita este un grup de pizzerii prezente in principalele zone din Bucuresti.

Sunt pizzeriile care te intampina intotdeauna cu un zambet prietenos si o atmosfera relaxanta, un loc in care vei regasi multe sortimente de pizza, preparate dupa retete italiene autentice.

Retetele noastre sunt pregatite minutios impreuna cu Dan Leicu, castigatorul din 2012 al Campionatului Mondial de Acrobatie cu Pizza din Italia.

Am pregatit pentru tine nenumarate sortimente de pizza, preparate in stil italienesc, cu blat subtire, un pic crocant. Ingredientele atent selectionate si proaspete sunt rumenite in cuptorul cu lemne, astfel incat tu sa poti savura o pizza delicioasa.

Comanda acum o pizza delicioasa si convinge-te sau, daca esti in oras, vino la oricare dintre locatiile noastre din Bucuresti!

Ajungem direct la tine acasa prin:
Uber Eats     foodpanda     Glovo    

Livrare pizza la domiciliu sau la birou


Livram pizza la domiciliu sau la birou urmatoarele zone din Bucuresti: Pipera, Tunari, Voluntari, Baneasa, Otopeni.

Oferta noastra este variata si include pizza pentru toate gusturile si poftele, de la retete bazate pe carne la branzeturi sau fructe de mare si include optiuni vegetariene. Nu te vei plictisi niciodata de meniul nostru!

Timpul de livrare comunicat de catre operatorul call center este estimativ si poate fi influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alti factori externi, tehnici sau umani, ce nu tin de personalul Pizza Bonita.

Produsele sunt disponibile in limita stocului iar produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzii telefonice sau online.

Pofta buna!

Zone de livrare:


Pipera, Tunari, Voluntari, Baneasa, Otopeni.

Prezenta in Bucuresti:


- Pizza Bonita Pipera - Erou Iancu Nicolae

- Pizza Bonita Plaza Pipera

- Pizza Bonita Afi Palace Cotroceni

- Pizza Bonita Plaza Romania

- Pizza Bonita Carrefour Colosseum

- Pizza Bonita Park Lake